Some Anime I Like
Aldih Suhandi - MIA 2
Born in 3rd September,
love Drama and Comedy Anime,
A Gamer but not a heavy gamer ( I play some game at least ),
My dream is to become a game maker or work in a big company as a programmer
Hobby? ( maybe playing games? I mean who knows )
low spicy tolerance ( basicly I can't eat spicy food )
media social? ( In fact I rarely use my phone at home )
ummmmmm....... THE END?
Back
Next
S
h
o
r
t
B
i
o
G
O
A
L
For now at least:
     Get accepted at Binus University


Some Game I Like
Assassin's Creed
Back
Next
 
Awalnya mulai programming cuman buat iseng - iseng aja, gara - gara liat game minecraft tuh dan tau seberapa gampangnya buat "Mod" di minecraft jadi mulai belajar Java, udah bagus di java mao maen ke anak buahnya c++ ama html, tapi dua itu cuman bisa dasarnya doang blom terlalu jago lah dibilangnya, gw juga buka usaha kalo mao install win 10 / ms office 2016 dll.
S
O
C
I
A
L
M
E
D
I
A
ID : " susahdiinget "
ID : Aldih Suhandi
SMA Dharma Putra
 
 
 
 
 
 
Jelajahi SMA Dharma Putra
Contact Us :
 
Our Location :
 
© 2017. SMA Dharma Putra. All Rights Reserved
 
Jalan Ottista No. 80 Kota Tangerang, Banten, Indonesia
Telphone  : 021-5525277, 021-55776783, 021-55767065
Fax  : 021-5576706
Kontak Admin  : admin@smadp.sch.id, sevtianf@smadp.sch.id